maanantai 1. syyskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 36

Matikassa aion oppia ottamaan potenssin mukaan laskujärjestykseen. Tekstiilissä aion jatkaa neuletyötöni reippaasti niin, että se olisi viikon lopussa ainakin 12-14 cm. Yritän myös saada Napero-finlandia-kirjoitelmani loppuun. Uskonnossa aion oppia Pietarista. Fykessä aion oppia mahdollisimman paljon hiilen kiertokulusta luonnossa. Aion myös käyttäytyä hyvin, kun tällä viikolla parina päivänä on sijainen. Kuviksessa aion piirtää itsestäni kuvan hiilellä, valkoliidulla ja grafiittikynällä.

2 kommenttia:

  1. Opin ottamaan potenssin mukaan laskujärjestykseen. Neuletyöni on nyt 11 cm mutta aion saada sen sunnuntaiksi 12-14 cm. En saanut tehtyä loppuun Napero-Finlandia työtäni. Uskonnossa opiskelin Pietarista. Fykessä opin paljon asioita hiilen kiertokulusta luonnossa. Käyttäydyin hyvin sijaisen kanssa ja kuviksessa otettiin meistä vaan kuvat, ei alettu pirtämään.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, Viivi! Mukavasti on viikkosi mennyt ja olet osannut tehdä hienoja, mitattavia tavoitteita. Toivottavasti ehditte ensi viikolla tehdä kuvistyön hyvin valmiiksi.

    VastaaPoista