maanantai 29. syyskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 40

Matikassa aion oppia ajan mittaamista lyhyillä aikaväleillä ja suurilla ajan yksiköillä perjantaihin mennessä, ja joka aukeaman kaikki peruslaskut. Uskonnossa aion jatkaa paavalin opiskelua, ja aion oppia 3 uutta asiaa hänestä perjantaihin mennessä. Tekstiilissä aion ainakin 8-10 riviä päivässä maanantaista sunnuntaihin. Aion saada ryhmäni kanssa ryhmämme yhteisen aurasman valmiiksi huomiseen mennessä niin, että kaikki oppisivat siitä jotain.

2 kommenttia:

  1. Opin ajan mittaamista pienillä ja suurilla ajan yksiköillä ja väleillä, ja tein joka aukeamalta kaikki perustehtävät. Jatkoimme myös Paavalin opiskelua,nja opin hänestä vähintään 3 asiaa. Olen tehnyt joka päivä 8-10 riviä tekstiilityötäni. Saimme kaikkien aurasmat valmiiksi ja esitimme ne muille. Opin myös fykessä paljon juttuja energiastra.

    VastaaPoista
  2. Osaat tehdä hyviä tavoitteita ja olet päässyt niihin viime viikolla hienosti! Sinulla on ahkera asenne ja työskentelet tunneilla reippaasti. Minulla on ollut mukava harjoittelu luokassanne. Aurinkoista syksyn jatkoa sinulle Viivi! :) -Maisa

    VastaaPoista